Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، «محمد سعیدی‌کیا» رئیس بنیاد مستضعفان در نشست روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با مدیران بنیاد مستضعفان گفت: در دیدار اخیر مقام معظم رهبری با وزیر، مسئولان وزارت امورخارجه، سفرا و رؤسای نمایندگی‌های ایران در خارج از کشور یکی از توصیه‌های ایشان شناخت از توانمندی‌های کشور به‌منظور توسعه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یکی از اهداف تشکیل این جلسه است تا بنیاد مستضعفان برای توسعه فعالیت‌های خود در خارج از کشور اقدام کند.
وی در ادامه با تشریح فعالیت‌های بنیاد مستضعفان گفت: بنیاد مستضعفان یک بنگاه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است که دارای برنامه‌های سه ساله است و هم اکنون بنیاد برنامه پنجم خود را دنبال می‌کند. در بخش اجتماعی و رفع محرومیت که مورد تاکید ویژه مقام معظم رهبری است، بنیاد مستضعفان کارهای متفاوتی را انجام می‌دهد بطوری که هم اکنون 30 درصد از سود شرکت‌های خود را صرف محرومیت‌زدایی می‌کند و تمام فعالیت‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان از طریق بنیاد علوی انجام می‌گیرد.
سعیدی کیا در ادامه با تشریح برخی از فعالیت‌های محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه تمام فعالیت‌های این بنیاد با همکاری دولت انجام می‌شود، گفت: در حوزه بهداشت و درمان فعالیت‌هایی چون تهیه سبد غذایی برای بانوان بارداری که توان تهیه تغذیه مناسب ندارند را می‌توان نام برد که از طریق خانه‌های بهداشت روستایی معرفی شده‌اند. در سال گذشته 80 هزار نفر از طریق این طرح تحت پوشش بنیاد مستضعفان بوده‌اند. همچنین احداث بیمارستان‌های بزرگ با همکاری وزارت بهداشت و درمان و احداث مراکز درمان بستر در مناطق دور دست از دیگر برنامه‌های بنیاد مستضعفان است و تاکنون 40 مرکز درمان بستر در مناطق دورافتاده احداث شده است.
وی افزود: همچنین در جلسه هفته گذشته با وزیر بهداشت مقرر شد 60 مرکز درمان بستر دیگر نیز با مشارکت بنیاد مستضعفان و وزارت بهداشت و درمان احداث شود.
سعیدی‌ کیا با اشاره به وجود 14 هزار خانوار با 2 تا 7 معلول در کشور گفت: بنیاد مستضعفان با همکاری بنیاد مسکن، خیرین مسکن ‌ساز، بهزیستی و سازمان ملی زمین و مسکن تلاش می‌کند تا این خانواده ها را صاحب خانه کند و تاکنون با تلاش این پنج نهاد، 3 هزار و پانصد نفر واجدین شرایط صاحب خانه شده‌اند.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری برای آباد کردن مناطق محروم کشور گفت: ایشان به بنده فرمودند؛ یک نقطه از کشور را آباد کنید و سپس به جای دیگر بروید. در کشور سرمایه گذاری کلانی برای آبادسازی روستاها انجام شده است که تکیه اصلی بر تاسیسات زیربنایی بوده است اما اینها آنقدر که باید و شاید باعث آبادی روستاها نشده است. به‌عبارتی تاسیسات زیربنایی زمینه آبادسازی هستند اما این امر، با آنها محقق نمی شود.
وی تصریح کرد: بنیاد مستضعفان توانمندسازی مردم با محوریت معیشت پایدار را با همکاری مشاوره دانشگاهی با شعار «کار با مردم برای مردم» در دستور کار قرار داده است. در همین راستا بنیاد مستضعفان دو سال است این فعالیت را در قلعه گنج آغاز کرده است و تاکنون 11 میلیارد تومان از محل صندوق های توان‌افزایی به مردم وام داده است. شاید بد نباشد که بدانید این وام ها با اینکه ضمانت ندارند، تاکنون هیچ معوقه‌ای نداشته است.
رئیس بنیاد مستضعفان در ادامه به فعالیت هلدینگ های وابسته به بنیاد مستضعفان در قلعه گنج اشاره کرد و افزود: هلدینگ ها مامور به محرومیت زدایی نیستند اما با توجه به استعدادهای منطقه در قلعه گنج سرمایه گذاری کرده اند. برای مثال هلدینگ صنایع غذایی، کارخانه روغن کنجد را احداث و افتتاح کرده است که آثار بسیار خوبی برای مردم داشته است. همچنین نژاد «بز مورسیا» را از اسپانیا وارد کردیم و با وام یارانه دار این دام ها را به مردم واگذار می‌کنیم. یک خانواده قلعه گنجی با 25 بز شیری می‌تواند زندگی بسیار خوبی داشته باشد. ضمن اینکه فعالیت هایی چون احداث واحد تولید لبنیات، فرش بافی، سوادآموزی، حرفه آموزی و فعالیت های ورزشی از دیگری اقدامات بنیاد مستضعفان در قلعه گنج است.
سعیدی کیا در ادامه به دیگر مناطق مورد نظر بنیاد مستضعفان به منظور اجرای الگوی قلعه گنج اشاره کرد و گفت: پیاده سازی اجرای این الگو در لنده در کهگیلویه و بویراحمد و چالدران در آذربایجان غربی شروع شده است و امسال اجرای این الگو در مانه و سملقان خراسان شمالی، زهک سیستان و بلوچستان و ملک شاهی در ایلام نیز آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به بازدید معاون اول رئیس جمهور، وزیر کشور و فرمانده سپاه از قلعه گنج گفت: خوشبختانه طرح اجرا شده در این شهرستان باعث شد تا توجه تمام نهادها، ارگان ها و سازمان ها به آن جلب شده و این مدل کاملا در کشور جا بیافتد و دستگاه های دیگری هم در حال الگوبرداری از این مدل هستند.
سعیدی کیا در ادامه با اشاره به فعالیت های بانک سینا گفت: بانک سینا شفاف ترین بانک کشور است و مجمع آن 31 تیر ماه برگزار شد. این بانک برای هر استان به منظور سرمایه گذاری و اشتغال‌زایی در روستاها بودجه ویژه ای را اختصاص داده است که بالغ بر 20 میلیارد تومان برای هر استان است.
رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه این طرح یک سال و 8 ماه است آغاز شده و تاکنون 2 هزار مورد طرح تصویب شده و در همین مدت کوتاه 700 مورد از این طرح‌ ها به بهره‌برداری رسیده است، گفت: 30 درصد از سود بنیاد در محرومیت زدایی هزینه می‌شود. 30 درصد صرف پروژه های موجود شرکت ها و نگه‌داشت سطح می‌شود و بقیه نیز در پروژه‌های راهبردی هزینه می‌شود.
وی در پایان با جمع بندی عملکرد مالی بنیاد مستضعفان در سال های 94 تا 96 گفت: صادرات بنیاد مستضعفان طی سال‌های 94 تا 96 رشد چشمگیری داشته است؛ بطوری‌ که مجموع صادرات 24 شرکت بنیاد مستضعفان به 32 کشور بیشتر از یک میلیون یورو بوده است. بنیاد مستضعفان تمایل دارد با شرکت‌های سایر کشورها در سایر نقاط جهان نیز سرمایه‌گذاری مشترک داشته باشد.  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: مستضعفان محرومیت شرکت خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از تخصیص منابع ارزی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان خبر داد و گفت: وزارت بهداشت و صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت - در حاشیه نشست هیأت دولت گفت: دولت و مجلس کمک کردند جداول بودجه هم ابلاغ شد تا رشد قابل قبولی در پرداختی‌های مربوط به خانواده‌های شهدا و ایثارگران داشته باشیم.

وی افزود: آن چیزی که دنبال آن بودیم مسئله تأمین ارز برای خرید تجهیزات مربوط به جانبازان و ایثارگران پس از ۱۰ سال بود که به نتیجه رسید، چرا که بعضی از این تجهیزات در داخل تولید می‌شدند لذا از ثبت سفارش تجهیزات و هم از اجازه واردات آن‌ها ممانعت می‌شد، شرکت‌های داخلی هم در این زمینه وجود نداشتند و مجبور بودیم بعضاً به صورت چمدانی تجهیزات را وارد کنیم.

رئیس بنیاد شهید ادامه داد: هم وزارت بهداشت و هم وزارت صمت مجوزات لازم را به بنیاد شهید دادند و در جدول تخصیص منابع ارزی، ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان تخصیص داده شد.

قاضی‌زاده در ادامه درباره افزایش حقوق خانواده شهدای گفت: در بخش‌های مختلف این افزایش حقوق متفاوت است، والدین خانواده‌های شهدا هفت میلیون و صد دریافت می‌کردند و امسال به ۱۵ میلیون رسیده است. در مورد سایر حقوق جانبازان حالت اشتغال مطابق با رشدها اتفاق افتاد یعنی آنجایی که باید ۲۰ درصد رشد کند ۲۰ درصد، در مورد حق پرستاری ۳۵ درصد بر اساس قانون کار افزایش پیدا کند ۳۵ درصد، مجموعاً رشدی که در پرداخت‌های بنیاد شهید اتفاق افتاده است از متوسط پرداخت‌های مجموعه دولت بالاتر است که این نشان دهنده این است که اولویت دولت و مجلس در حوزه شهدا و ایثار بوده است چرا که در طی دوسال منابعی که در اختیار بنیاد شهید بوده سه برابر شده است یعنی بودجه ۳۰ هزار میلیاردتومانی به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

وی عنوان کرد: البته اگر باز پرسیده شود که با این همه افزایش آیا کفایت تمام خدمات بنیاد شهید را می‌کند باید بگویم خیر، به علت اینکه به صورت طولانی مدت یکسری خدمات ناقص داده شده است تا بتوانیم این خدمات را کامل کنیم به جای ۹۰ هزار میلیارد تومان نیاز به ۲۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه است که در حال حاضر ممکن نیست.

منبع: ایرنا

کد خبر 751729

دیگر خبرها

  • واکنش مدیرعامل شرکت ملی نفت به کنار گذاشته شدن ایران از میدان آرش
  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • تخصیص ارزترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • شوک به کشتی جهان؛ احتمال بازگشت تیلور و محرومیت بروکس
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر